XQ-Dent XQ-DentXQ-DentXQ-DentXQ-DentXQ-Dent

Missie
XQdent is een specialistisch tandheelkundig behandel- en kenniscentrum dat sprankelt door de synergetische samenwerking van medewerkers en partners. Doel van onze kliniek is continu de kennis en kunde te vergroten en deze met zorg en respect uit te dragen. Ons team bereikt een hoge kwaliteit en service door eenheid in diversiteit.

Visie
Bij XQdent streven we altijd naar een gezonde en duurzame oplossing voor uw tanden. XQdent vindt dat tanden zeer zeker mooi moeten zijn, maar ook sterk en gezond. We noemen dat

Gezondheid op zijn mooist…

Het behandelend team verliest nooit de mondgezondheid


van de patiënt uit het oog. Tandheelkunde behoort tot de gezondheidszorg. Het moet dan ook de algemene gezondheid bevorderen.

XQdent is eXtra Qualiteit voor uw tanden

Met zorg en respect behandelen wij onze patiënten. Tandheelkunde behoort tot de dienstverlenende sector. Service is vanzelfsprekend en de patiënt is koning.

Tandheelkunde moet bereikbaar zijn, ook buiten de reguliere kantooruren (zie de openingstijden op maandag en woensdag in Bilthoven).

Als hulpverleners zorgen wij zeer frequent voor nascholing. Dit geldt voor de specialisten, maar ook voor het ondersteunend personeel. (Na)scholing is een múst voor ons beroep, maar het geeft ook plezier in het werk. Daarnaast geven onze specialisten zelf nascholing. Op deze manier delen we onze kennis en tillen we anderen én onszelf naar een hoger niveau.