Verwijspraktijk voor Parodontologie XQdent officieel erkend door het Consilium Parodontologicum
In het afgelopen jaar heeft Tandarts-Parodontoloog Bart van Noordenneeen verificatieprocedure doorlopen bij het Consilium Parodontologicum.

Het Consilium Parodontologicum is een commissie ingesteld door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (meer informatie over het Consilium en de vereniging N.V.v.P. op: www.nvvp.org).

Deze procedure heeft geresulteerd in een officiele erkenning van de Verwijspraktijk voor Parodontologie XQdent, voor zowel de locatie Bilthoven als Zeist, m.i.v 1 februari 2013.

Zijn werkzaamheden in de Parodontologie Praktijk in Amersfoort zijn daarom beëindigd per 1 februari 2013.

XQdent goes cooking......

Vrijdag 28 oktober zijn wij met het voltallige personeel naar kookstudio "De Riet" in Achterveld afgereisd! Daar aangekomen hebben wij onder het genot van heerlijke wijnen en geweldige salsa-lessen, een voortreffelijk diner op tafel getoverd!

Opgeven is geen optie!

Op donderdag 9 juni 2011 heeft onze patient Brigitte van Gent - Cornelisse maar liefst 5 keer de Alpe d'Huez beklommen. Dit deed zij niet zomaar, hiervoor heeft zij veel geld opgehaald voor de kankerbestrijding. Dit heeft zij mogelijk kunnen maken door middel van sponsors en ook XQdent heeft haar met een mooi bedrag ondersteund. Haar streven was om 3 keer de Alpe d'Huez te beklimmen. Gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!

Lees meer...
Dental Sail 2011

Ook dit jaar hebben wij weer deelgenomen aan de Dental Sail, die plaatsvond op vrijdag 27 mei 2011. Na de verhalen van de geslaagde dag van vorig jaar, hebben wij dit jaar meegedaan met twee boten, waarvan er één de eerste plaats heeft behaald. In onze praktijk in Zeist vindt u onze wisselbeker en in Bilthoven de winnaarstrofee.
Lees meer...
WiFi in de praktijk

Sinds heden is er gratis WiFi in de praktijk in Bilthoven.

U kunt de toegangscode verkrijgen bij de receptie.

<< Start < terug 1 2 3 lees verder > Einde >>

Pagina 1 van 3